söndag
nov202011

SM 2011-12-03

Anmälan till SM skall vara inne senast 2011-11-25. För att delta måste man vara 14 år eller äldre.

Kontakta Bessie för mer information.

måndag
nov142011

Ändrade träningstider 2011-11-19 - 2011-11-20

Den 19-20 november är hela sporthallen abonnerad för ett sportevenemang, vilket betyder att vi inte kan hålla ordinarie träningar. Vi har därför bokat tider i Järla sporthall (bakom brandstationen) för extra graderingsträning:

Träning lördag den 19 November

 

Kl. 12 – 13:

Träning till rött, gult, orange bälte (samt motsvarande mon-grader för barn). Välkomna är vuxna och barn över 12 år som idag har vitt till mon-orange bälte, samt barn under 12 år som idag har gult eller mon-orange. (Övriga barn under 12 år graderas löpande på de sista träningarna under året.)

Kl. 14 – 15:

Träning till grön, blått, brunt (samt motsvarande mon-grader för barn). Välkomna är alla de som idag har orange bälte och uppåt oavsett ålder samt hela tävlingsgruppen.

söndag
nov062011

Stockholm Open

Helgen den 5-6 November åkte 16 elever från tävlingstruppen till Eriksdalshallen för att delta i den stora tävlingen Stockholm open.

Denna stora tävling med över 700 tävlande lockar deltagare från hela världen. Det har varit en njutning att se så många duktiga karateutövare från Turkiet, Finland, Island, Estland, Norge, Sverige m.fl.

Nackas tävlingstrupp kämpade som alltid med glädje och stolthet. Resultatet blev 2 guld och 5 brons som hämtades hem av Rami B., Lazar C., William C., Elliot H., Markus E., Alexander L. och Bessie L.

Klicka här för bilder.

onsdag
okt262011

Träning under höstlovet v.44

OBS! Höstlovsveckan sker träning som vanligt, förutom lördag den 5:e november då ordinarie träningar är inställda. Dojon står öppen mellan 12-14  för egen träning för vuxna, ungdomar (15 år och uppåt) samt barn som har förälder med sig under hela träningen.  

lördag
okt222011

Årsmöte

Den 22 oktober hölls Nacka WadoRyu Karates ordinarie möte, där ny styrelse valdes. Därefter har styrelsen haft ett konstituerande möte, där följande roller fördelades:

Ove Lundmark, ordförande
Stefan Sörensen, vice ordförande
Elisabet Ekroth, kassör
Anna Sténhoff, sekreterare/informationsansvarig
Michael Caroni, ansvarig inköp material
Jesper Lönnqvist, webbansvarig
Torbjörn Strand, ansvarig för instruktörer

David Hedman, suppleant
Patric Sporrong, suppleant

Under årsmötet valdes även Ove Lundmark till chefsinstruktör (Sensei) för klubben.

Styrelsen arbetar nu med att få upp en fungerande hemsida med aktuell information.

Styrelsen fick av årsmötet i uppdrag att arbeta fram en verksamhetsplan och budget för kommande år. Vi kommer att ta oss an detta arbete så fort vi löst de första praktiska uppgifterna som faller på en ny styrelse. Vi har en fantastiskt fin klubb som vi vill måna om och utveckla – alla medlemmar är hjärtligt välkomna att bidra med synpunkter och idéer.

Väl mött!

Page 1 ... 48 49 50 51 52